super deff
Regajte se na ovaj link.Na pp mi
dajte vas nick.I bicete pod mojom zastitom.
rs1-God of war
http://s1.travian.rs/spieler.php?uid=172
Odlican DEF. Za razliku od moje alijanse vi branite vazna sela i cropove i skidam vam kapu. Meni je jedan "Marsal" u DN alijansi rekao ovim recima : "Zasto branis gg?... Njive se lako dizu" i nakon par dana njemu poruse sve njive, a meni samo 4. Ja sam u DN alijansi TOP gay sa svojim idejama, ali TOP gay me zovu oni koji prave katastrofa akcije i koji su pametniji od mene.
Iskustvo je na strani Leg alijanse. Prvo se cisti ispred svog dvorista, a ja kako vidim lik koji je napadnut je posred +- koordinata.
super deff,zasto su slali poglavice sa jos po sto vojnika kad su videli koliko vojske u selu imas...
moj ti je savet ne mici vojsku iz sela![]()
Последња измена Kakisimo , Данас у 13:36..
Pobednik SOTW-a 31 i SOTM-a 5
By Grob@r thx a lot
regaj se na rs2 budi siguran
svaka cast na odbrani,i sve sto mogu da kazem za napadace: Na greskama se uci![]()
Umni rad je fizički neizdrživ.
ex rsx: DragonForce [DLZ]aktuelni rsx: Shinigami [Šou Počinje U Ponoć]
comx2 2012: FuriousAngel [AoD]
Čega se pametan stidi,time se b-dala ponosiPowered by JA Version 7.9.8; Copyright ©2010, Lignja od papira
Svaka cast na defu , fejkovali smo nekoliko off sela i nekoliko gg, znali smo da ce negde biti defa, druga meta je bila nebranjena, ali nazalost jedan nas clan je zaj... akciju na to drugo selo...
Vi koji se pitate sto su isle poglavice. Isle su da uzmu selo, sve je to putovalo satima, nismo mi znali sta nas ceka tamo... Covek koji je poslao 100 falangi sa staresinama je def igrac na malom nalogu, sto bi pravio off za poglavice? Da je proslo ovo ispred prosao bi i on...
@R.I.P
imamo valjda tamo neke chat sobe pa svoje bravurozne ideje mozes tamo da izneses ili da organizujes neku akciju ti licno, rado cu ti biti podrska i pomoc ako treba. Ali da, ti ne napadas leg...
Uvek je lako kenjati po forumu, ali treba nesto nekad i odraditi...
@cruiser
Mozda i nema rezidenciju![]()
Последња измена: Kinaski, 07.06.2009 у 11:54.
ex ex rs1 Henrikinaski SRB.AID
ex rs1 scele DN - Dark Phoenix
rs3 ex HenriKinaski SWA-2HOT
Moj kolega iz susedne sobe Bugz i ja ne igramo vise
Brate,mnogo smo jaki....Malo je falilo da probiju![]()
SUN