ma samo ste dooma mogli i da sredite tako jer vidite da deff-a nije imao u tom selu.ipak svaka cast.dobro uhvacen off.koliko je sekundi imao da ga skloni?
ma samo ste dooma mogli i da sredite tako jer vidite da deff-a nije imao u tom selu.ipak svaka cast.dobro uhvacen off.koliko je sekundi imao da ga skloni?
Nisam brate iz Iraka al furam dynamite...
gotovi ste kad se DR.DOOM SABERE NEKOLIKO DANA NIJE BIO NA SERVERU ALI KAD DODjE GOTOVI SE !!!
hehe,mogu da vam kazem iz pouzdanih izvora da je dr.doom danas vecinu dana bio plav...tako da izgovore nemojte smisljati,vec prihvatite poraz lepo i dostojanstveno,i ne pretite na javnim forumima vi koji se uvlacite dr.doom-u znate vec 'gde'... ko mu je kriv sto misli da ga niko ne sme napadati pa ostavlja off po selima,ajde i da je bio neki ooff neko tuga cemer i jad...lol5
e super a kako je mogao da ima dve poglavice
Последња измена Kakisimo , Данас у 13:36..
Pobednik SOTW-a 31 i SOTM-a 5
By Grob@r thx a lot
regaj se na rs2 budi siguran
pa imas upravo objasnjenje u mom prethodnom postu a to je ogroman EGO sa kojim se dize u visine i misli da njega niko ne sme da napadne pa je tako samim tim mislio da je i ovo jedan od mnogobrojnih fake-ova....blah blah jadni vi ako vam je ono off...blllblll
i dajjjjjjjjjjjjjj prestanite sa ulizivanjem , pozdrav strini od bebcheta :batine::batine::batine:
jesi mozak majko mila...ja te pitam kako moze da ima 2 poglavice ja sam mislio da moze samo jedna...
Последња измена Kakisimo , Данас у 13:36..
Pobednik SOTW-a 31 i SOTM-a 5
By Grob@r thx a lot
regaj se na rs2 budi siguran
Мало је ово војске али честитам лепо си га саватао :no1: