zato sto su ta dva gali
klisa/roa ili rs19
zato sto su ta dva gali
klisa/roa ili rs19
Kovac: Tevtonac
Kazandzija: Gal
Drvodelja: Gal
Novac ostavljen kod drvodelje
Kako je rimljanin saznao, ne znam, mozda prevrteo film pa se setio gde je zaboravio...izlapotina
Ja znam kako sam ja saznao: Kovac tvrdi da kazandzija laze (da je gal), a drvodelja da govori istinu. Jedan od njih dvojice laze, sto znaci da su razlicitog naroda. Posto kazandzija tvrdi da su istog naroda, znaci da on laze, znaci gal je.
Ako je on gal, kovac je govorio istinu a drvodelja lagao, sto ih cini tevtom i galom, respektivno. Ako kovac nije slagao za kazandziju, onda nije ni za novac sto znaci da je kod drvodelje
Nalog Game_Over, server rs1
Kazandžija je teutonac, kovač i drvodelja su gali, a novac je kod kovača
Tavrija
rs2
Kovac je tevtonac tj govori istinu
Kazandzija je gal
Drvodelja je gal
Novac je kod drvodelje
Zalosna Sova, rs1
Kazandzjija i drvodeljac su gali, a kovac je tevtonac.
Rimaljanin je saznao da ga i kazandzija i drvodeljac lazu jer su gali, a jedino kovac govori istinu, jer tevtonci nikada ne lazu rimljane.
Kovač: Tevtonac
Kazandzija: Gal
Drvodelja: Gal
Novac zaboravljen kod drvodelje.
Kovač tvrdi da je kazandžija gal, a da drvodelja tvrdi da kazandžija govori istinu. Jedan od njih laže, pa su različitog naroda. Kazandžija tvrdi da su kovač i drvodelja isti narod, što znači da je kazandžija gal. Ako je kazandžiija gal, kovač je tevt i novac je zaboravljen kod drvodelje, koji je gal, pošto on i kovač ne pripadaju istom narodu.
rs1 FreeMan
Казанџија и дрводеља су гали, ковач је теутонац. Новац је код дрводеље.
Да казанџија говори истину и ковач и дрводеља би морали да лажу, тада дрводеља не би могао да каже да казанџија говори истину, што значи да и дрводеља лаже, а ковач говори истину.
Zoro rs1
Dylan Rhodes rs19
kazandzija - gal
drvodelja - gal
kovac - tevtonac
+ Novac je osavio kod drvodelje
rs1, Dr Paja
HEAVEN, VO
rs1, rs2: Dr Paja
kovac je teut, kazandzija i drvodelja gali
novac kod drvodelje
Baraba rs1
Die Unfassbaren rs19
http://prnt.sc/73p6rt
off art http://travian-reports.net/rs/report/697898b2634
Kovac je Tevtonac
Kazandzija i drvodelja su Gali
Rimljanin je novac ostavio kod drvodelje
Rimljanij je za ovo saznao jer Gali lazu, a posto je kovac Tevtonac i oni govore istinu,poslusao je sta je rekao kovac koji je Tevtonac
Lud, Zbunjen, (NE)Normalan
RS 1A.C.A.B - Crazy_North - Lesinari/ Tihana Tico
ICEMAN