Kazu red je odgovoriti kada vas neko proziva..
Pa da krenemo.. Sta ima zaljubljenko mali, kako si mi, kako zivot, ljubav, cujem hranis 8 ljudi, goldima, a sta drugo mozes i da im ponudis?.Ouu brat studia, svaka cast.. s obzriom kakav si pjesnik da ti dam i pjesmicu -Lady Gaga - Applause...
Vidim i profil ukrasen pjesmicama, pravi romantik, zavodnik..Vidjoh da je i off bio posvecen nekim igracima, pise se kako si nesto bez povodca..Auu jaka licnost, moze ponovo Lejdi Gaga..aplauz
Preracuna se ja, profil promijenjen, labilna licnost.
Rekoh ja da si ti trebao sa Dzancom da mijenjas nick, pristajao bi ti u fulu..Kontam nesto pa da ne hranis te goldima, zar bi imao prijatelja, imao bi tog "f"..tu ste vi, labilni..Dok sam bio sa dualom ti Nemanjom na kafici, kaze puno pijes, sta te muci, ojadi nam se, zarucen si, budi sretan

Kaze ima se moze se, al opet se place kad se pokuca malo kod druga riota
Ja brcka licno nisam prozvao, on je ljudina, za razliku od nekog doticnog rukometasa ili pokusaj istog..Kolega Adis se malo preracunao, akcija je bila sa par greskica, no svaka cast..Krop ode, doci ce novi, moze opet biti skatan...nemam ja potrebu puno pricati, zna se gdje boli, nije to vise ni do igrice..malo je zeznuto kada ti igrica nije ubijanje vremena, nego zivot, zivot druze. To nikada ne dozvoli. Ipak je to igrica, server dodje, server prodje.. Ostaje to kakav si covjek, ma ne gleda se ni kakav si igrac bio..jer sve je prolazno moj druze..
Da ne duljim, ovo je moj prvi i jedini odgovor tebi licno, jer smatram da nisi neko ko zasluzuje da mu ja odgovaram na forumu..Trebas zaraditi neki respect da dobijes odgovor, ali eto preko stele..
LP Ramiz
exRaznosacPica