Svestan sam ja cinjenice da licemerstvo ne bira godine ali se *****astina moze sputati a shizofrenija uspesno drzati pod kontrolom zato da ne razumem zasto se tako ponasate i ponovo pricate lazi(koje pogotovo ne prilice coveku vasih godina).
Pre svega bih vas pitao "a ko smo to mi, koji smo podrivali?" Vidim da na svim nasim nalozima pored stoji savez-Family. Nas cetvorica koja drzimo pod kontrolom 3 naloga od kojih je svaki imao deff u ww selu a jedan imao najveci off na serveru i ubio vise deffa nego citava protivnicka alijansa zajedno? Svi ti nalozi su imali i neki jos uvek imaju vojsku u tom cudu koje zidate a off nalog je srusio protivnicko cudo na 0 kada se bilo problizilo ovom vasem a vi onda kazete podrivali... neko malo pametniji ili bar zahvalniji bi rekao da smo mozda i najvise ucinili za pobedu.
Neverovatno je da ste se tek sad usudili da mi odgovorite na post, kada vise ni protivnik nema offova
Kao sto vas pohebavam od pocetka a vi se primate na to kao tinejdzer tako sam i tada pomenuo zidanje ww-a cekajuci da vidim koliko ce vremena proce pre nego sto zakukate u vasoj sobi na skajpu....sto je meni naravno odmah preneto uz podsmehe na vasu paranoju.
Sto se teorija tice...ispostavilo se da su sve bile tacne. Ja rekao bice nekih ustekanih protivnickih offova-vi rekli nece biti. Eto pokazalo se da sam bio u pravu.
E sad posto ste u odredjenom trenutku bili toliko sigurni u sebe mislili ste da mozete nekome da "odsecete levu ruku a da se sa desnom rukujete" pa je nalog Beton momentalno izasao iz saveza cim je nalog koji ja drzim izbacen. Sta bi bilo i kako bi vasi saveznici koji su vredno slali i mucili se reagovali da su izgubili ovaj server zbog vase sujete i *****astine a to bi se desilo da se niste onako ponizno izvinjavali i molili za oprost. Sad bi onaj drugi ww bio na 70-80 a vas na 0.
Na kraju moram jos jednom da istaknem vasu neodgovornost i neznanje. Prvo ste drzali glavnu zgradu na 10 citavo zidanje a pri tom niste imali trunku postovanja prema ljudima koji salju vojsku u ww ni toliko da podignete zid na 20 da ne gine po 15-20% pri svakom napadu natara. Ko vas je podrivao i ko vas je sputavao u tome da 2 meseca ne umete da zavrsite infrastrukturu. Zbog te dve stvari ste prodizili server za 32 dana.
U svakom slucaju CESTITAM VAM sto ste iskliktali tih 150-200 "klikova" u ww selu...ako uopste mislite da nesto na ovom serveru treba vama da se cestita.