EVO MOJIM GLASOM BROJ 8 PRELAZI U VODSTVO![]()
1
2
3
4
5
6
7
8
EVO MOJIM GLASOM BROJ 8 PRELAZI U VODSTVO![]()
evo i mog malog glasa za br 8
mislim da se ipak neko potrudio da uradi sam bez preslikavanja
Nema tu nikakve veze da li je nešto lepo ili nije, najviše glasova će dobiti onaj koji se najbolje organizovao. Zapravo, ko ima najviše ljudi da dođu da glasaju za njega.
Iskreno nije mi jasna paranoja koja te spopala ? Iznio sam svoje misljenje kada sam video da se organizovalo takmicenje za najbolju pozadinu ,nisam znao ni ko je radio te slike. Izneo sam svoje misljenje o poazdinima i zapazanje o novim profilima koji su otvarani.
Al eto sad si samo potvrdio na koji nacin ce se izabrati "najbolja" pozadina.
Evo i ja da kazem moje misljenje prvo da kazem da sam ja osvajao prvo mesto na 80% takmicenja uvek sam imao najbolje banere sada sam imao svega 15 minuta da napravim sliku moj rad je broj 5 i realno ne zasluzuje prva tri mesta . Iskreno sto se tice truda i najlepseg banera to je baner broj 7 , baner broj 8 jako los ali eto nek bude i prvi ne bitno veoma je los . A sto se tice ljudi koji glasaju da hocu mogao bi da budem prvi jel znam previse ljudi sa traviana ali kad nesto ne zasluzuje pobedu necu da radim to.
Последња измена: Nikola96, 07.04.2015 у 22:39.
Ako ne pobedi 8 ovo je namesteno takmicenje.
Baraba rs1
Die Unfassbaren rs19
http://prnt.sc/73p6rt
off art http://travian-reports.net/rs/report/697898b2634
Tacno tako, Nije mi jasno zasto se uopste pokrecu ova glupa glasanja, posto je ovde jedino bitno demokratski kupiti glasove.
Najbolji rad je broj 4(svaka cast na ideji) iako su mi trazili da glasam za jedan drugi rad, na druga 2 mesta bih stavio radove 1 i 7.
Video sam komentare kako je broj 8 radjen rucno i slicne gluposti, a takodje znam da je jedini razlog zbog kog rad koji je realno najlosije uradjen ima najvise glasova taj, sto je samo dobro isporopagiran na drustvenim mrezama. Ovde je koliko sam ja razumeo bitno napraviti najlepsu i najkreativniju forografiju.
Честитамо свим учесницима! Прва три рада са највише гласова ће добити ваучер за злато на е-мејл адресу са које су нам послали рад.
Имате питање? Потрaжите одговор овде: T3 Одговори / T4 Одговори
Модераторски посао је волонтерски и стога нисмо на располагању 24 сата дневно