Cestike Dunsterima na pobedi.Jesam malo pretarao sa provokacijama na forumu,al to je deo pshickog rata..Ako se protivnik primi.Ko me zna znaju kakav sam covek.Pozdrav za Ekipu drago mi je bilo igrati sa njima i idrzati do kraja.Naucili smo veliku lekciju ma ovom serveru.Sve najbolje u travijanskom svetu.Poz za sve igrace sa rs19.
Elvi-Team Extreme
Dragi moji, cestitam vam na pobedi! Izuzetno mi je bilo drago igrati u ovakvom timu. Od prvog dana, od kad smo resili da se zovemo dunsteri, znao sam da ce to biti prava druzina i da cemo se dobro igrati. Nisam mogao ni da sanjam da cemo biti bas ovoliko dobri. Nadmasili smo sva ocekivanja, krsili smo i lomili sve od reda, krsili njihove ofove na nasa sela, slozno skupljali milione deffa i slozno lomili i rusili neprijateljska sela nasim ofovima. Pozdravljam vas sve i zelim vam sve najbolje u zivotu! Takodje, pozdravljam i igrace iz ekipe, kao sto rece neko gore, da ga sad ne citiram, bilo je i ovakvih i onakvih, ali respekt prvenstveno za one koje je on pobrojao. Sada ide lepo vreme, pa se necemo baviti travijanom, ali ako Bog da okupljamo se ponovo na nekom serveru jesenas, da krsimo i lomimo! Do tada vas pozdravljam. LP DARKOS...pobednici.png