Da se nadovežem... Ni ne slutiš koliko si u pravu
Oni su najbukvalnije pre par nedelja primili neprijatelje u savez, jednoga su i kupili za 600 golda (i to lično gospodin koji se javio), sve to ne bi li imali malo bolji rang... Ne vidim tu zdrav razum...
Čeka ih još kucanja ''njihovih'' offova u njih, a oni nek razmisle sledeći put kad ispadnu g**eda prema saveznicima. Relativno većina ''saveznika'' DLZ-a ne voli što su u saradnji i u takvoj su situaciji samo zato što ne smeju da im se suprotstave, ne znam zbog čega... Valjda im nije ponos toliko bitan koliko štek i sigurna igra... A Ekipa je jednom prilikom rekla da ih zabole za saveznike i još nešto tu dodao, tu poruku smo prosledili vođama saveza koji imaju saradnju sa DLZ-om i dobili smo odgovor kako znaju da je oduvek bio ... Pa kao što reče cenzura, kad je takav vodja nije cudno sve ostalo sto se desava...
Umni rad je fizički neizdrživ.
ex rsx: DragonForce [DLZ]aktuelni rsx: Shinigami [Šou Počinje U Ponoć]
comx2 2012: FuriousAngel [AoD]
Čega se pametan stidi,time se b-dala ponosiPowered by JA Version 7.9.8; Copyright ©2010, Lignja od papira
exex rs2-shale (Ludaci)
ex rs2-Suicidal (...)
ba1-vukovi (FF@FF X)
bax-tigrovi (LUDNICA)
ex rs4-WTF (HOT 0)
rs4-virus (Milf-Krem)
ex rsx-Shamar (DOMINO)
rsx-Marsh (Domino X)
rsx-Marshal (TNT x)
... ne znam zasto al ne volim da pisem po forumu...
Damire,samo te čitam ovih dana i nije mi jasno zašto na svaki post koji ti se ne svidja ti vredjaš?
Inače te mnogo dobro poznajem,samo sam malo ispitivao tvoj karakter,a ti da si čitao izmedju redova zaključio bi da te testiram.
Biba se mnogo bolje pokazala od tebe,mada je i ona bila par puta drska.Smirite se malo i nastavite da igrate,uleteli ste u mašinu i ne vidite kada vas neko loži na forumu.
Pozdravljam te i pssst,bolje igraš nego što piskaraš.
Shale,neumereni,nick ti sve govori,pa ti je tako i pitanje isto kao i nick![]()