Pozdrav svima. Evo da se i ja oglasim. Totalno nezanimljiv server. Offovi slabi, server kratak.. Definitivno treba neka inovacija ili jednostavno prestati igrati leti travian. Vidimo se na zimu. Fawo - cekam te, nemoj da te nema.
Igra li neko Drevnu Evropu... Dobre su im ove izmene...
Zapetljano otpetljan...
VALJDA...
rsx-majkoni
rs5-majkoni
rs3-majkoni
rs1-majkoni
Neka crknu dušmani!
Nije baš sve bilo tako nezanimljivo
ALEKSA MNOGO MI SE SVIDJAŠ![]()
Što se inovacije tiče... postoji jedno rešenje, da odigramo na zimu deathmatch, znači sve koalicije, svi igrači kojima je do malo drugačije i dinamičnije igre da se registruju na ISTI kvadrant. Tako bi ubili ono klasično ujedinjavanje koordinata i igralo bi se dokle se može, tu WW ne bi imao presudnu ulogu, zabavili bi se i ne bi bilo ove klasične najgore priče koja se ponavlja iz servera u server a to je upravo ono da 2 saveze uzmu pod svoje 2 kvadranta i tako klikću do WW-a, onda se ispucaju na WW i ally sa najviše štekara pobeđuje... Smorilo je to mnogo, pa eto vam moj predlog da zimski odigramo svi na istim koordinatama i da vidi ko šta zna i može. Sigurno ne bi presudio broj igrača u alijansi već bi se morao uključit i mozak, ka' u šahu![]()
Umni rad je fizički neizdrživ.
ex rsx: DragonForce [DLZ]aktuelni rsx: Shinigami [Šou Počinje U Ponoć]
comx2 2012: FuriousAngel [AoD]
Čega se pametan stidi,time se b-dala ponosiPowered by JA Version 7.9.8; Copyright ©2010, Lignja od papira
I na kraju priče,pljuvanja i svega...ostaje DLZ kao pobednik,a preko 100 igrača iz TNT nije umelo da se ujedini i da odbrani tron.....više nego ubedljiva pobeda,napravio je svojom taktikom malu decu od ovih što su se odrekli imena TNT i nadenuše sebi naopaka imena,razne birtije i slično.DLZ je bio DLZ koliko se ja sećam,upoznao sam Marka sada,došao je da pobedi i to je uradio,sada ovi što plaču po forumu....paaa bože moj,neko mora i da kuka,ne mogu svi da budu nasmejani.Nastavi sa zadacima.