Кандидати су:
1.
2.
3.
4.
5.
6.![]()
1
2
3
4
5
6
Кандидати су:
1.
2.
3.
4.
5.
6.![]()
Имате питање? Потрaжите одговор овде: T3 Одговори / T4 Одговори
Модераторски посао је волонтерски и стога нисмо на располагању 24 сата дневно
Dvoumio sam se uzmedju dvojke i cetvorke , ali cetvorka izgleda kao da je najvise truda ulozeno i super izgleda !
Sneaky
Porok
Od onih koji bi Srbe na vrbe , opasniji su oni koji bi Srbe na Srbe !
i ja sam za 5...a da su se trudili i nisu baš...mislio sam i ja da pošaljem ali nisam stigo...i pitam se dali bi moglo da se nacrta olovkom nebi bilo u boji ali bi bilo originalno.
Последња измена: Sivi Vuk, 23.12.2013 у 12:52.
A kako to sagledavate koji je ok, malo procitajte sta je trebalo uraditi...bez pozadine, to su samo ispunili broj 3 i 6, a Travian tim ce uglaviti u pozadinu, tako da ove kerefeke sa sarenim pozadinama nemaju veze sa vezom.
Ave Imperator, morituri te salutant !!!
Prvi je sa transparentom pozadinom takođe, tj. bez pozadine. Prvi, treći i šesti.
Ja pravim da bude lepo, i da budem u prva 3 mesta, a na forumu stoji ono sto izaberu moderatori!!!
Ako ćemo ovako iskreno, ni jedan od radova nije dovoljno dobar da prođe dalje, ali očigledno je konkurencija bila slabija, pa smo dobili ovo što smo dobili. Prilično jednostavne, samo nabacane lejere, bez imalo blendinga i ičega. Šarenoliko samo u duhu praznika, ali radovi su jako loši.No dobro, jedan će ići na forum, neki će se opariti, drugi će više pažnje posvetiti svemu tome neki sledeći put.
Гласам за број 5 због ћирилице! Да није тог детаља рекао бих да играм на Ватиканском серверу!![]()