Драги играчи овде можете писати занимљива дешавања са сервера, али само везано за сервер, свака друга дискусија биће обрисана.
Пожељно је да у потпису стоји име из игре. (ако играте)
Придржавајте се Правила форума.
Све најбоље у игри.
Поздрав.
Драги играчи овде можете писати занимљива дешавања са сервера, али само везано за сервер, свака друга дискусија биће обрисана.
Пожељно је да у потпису стоји име из игре. (ако играте)
Придржавајте се Правила форума.
Све најбоље у игри.
Поздрав.
Последња измена: Zoro, 07.11.2013 у 13:31. Разлог: Link
Zelim da svima pozelim srecu.
Ostalo nam je jos samo 7 sati do pocetka .![]()
i krenuli smo ,nadamo se da ce ovaj rs5 opravdati prosli ......pozdrav svima
A u devet sati od servera a samo nas je 500![]()
Mesec dana niko nista ne pise... da li je to prestalo pljuvanje na forumu....
Rs1 Komandni Vod, ex Rs1 Javorski Vuci
Rs3 Komandni Vod, ex Javorski Vuci
Rs4 ex Paton /ne svracam vise /, jos neki nikovi
Rs5 ex Komandni Vod
malo igraca, ova igra nije vise ono sto je nekada bila...steta.
rs1 Mrki Sombor
ex rs1 Mrki
ex ex rs1 Amazonke
ex ex ex rs1-radee
Trenutno stanje na serveru,ovako dobio sam od par prijatelja obavestenje o tome da se neko pod mojim nickom prestavlja na rs5 i pokusava uci na neciji acc,pa bih ovom prilikom sve igrace rs5 servera zeleo da obavestim da ja nemam veze sa tim nickom i da istog nepustate na nalog kako nebi doslo do nekih nezeljenih stvari a nakon toga da ispadnem ja kriv.Poruke koje dobijate glase ovako:
Nikola-Terrors
Наслов:
без наслова
Послато:
данас 23:27
Пријави као нежељену
Pozdrav brate sigurno me znas Ja sam Nikola imam savez na rsx itd igram razne servere veoma sam dobar igrac jer bi mogao da igram dual sa tobom
jel si ti ovo napisao na rs5?
ja sama na tom nalogu od pre 10 dana , od sutra sam sama na nalogu posto dual ima probleme sa suprugom zbog trav
preterao sa igricom a imaju malu bebu od 3 meseca
Pozz i srecno svima u igri:
Nikola-Terrors
rs1 nikolaradojkovi (sun-sec),rsx 1-nikolaradojkovi,rsx 2-Nikola-Terrors,rsx 4-Nikola-Terrors,rsx 5-Nikola-Terrors,rsx 7-N.R,rsx 8-Nikola-Terrors,rsx 11-Nikola-Terrors,comix 2014/15 Nikola-Terrors,4GLORY rsx 2015/16