šta da se piše kada se ništa posebno ne dešava. svako svoju politiku vodi.
šta da se piše kada se ništa posebno ne dešava. svako svoju politiku vodi.
Šta se desilo, hoćemo li videti neki log?
daj log neki
Ko ovde ratuje? Bitange sa ostatkom sveta?
ovo je uuuuuuuuuuuuubedljivo najgori server koji sam igrao......nisam znao da serveri poput ovoga postoje......danas je 129 dan a kao da je 1129..... od pocetka samo jedna organizovana akcija. virusi malo bolji ali i oni su jad i beda..... svi gledaju svoja posla, zahtevi za fejk se postuju tako sto igrac salje 1 jedinicu? sve u svemu, jad, beda i ocaj.....
pretpostavljam da ce se naci neki off na kraju koji igra na 1 log sto je u principu ok, ali nema onih igraca koji igraju ceo server.
djole76(neki od virusa, mrzi me da gledam) svaka cast(mada moze bolje jer je jos ogranicen na obicno selo, ali se ispostavilo da za ovakav server i ne treba graditi krop) vidi se da zna da se snalazi. ovo ostalo, ne bi prezivelo na com-u 2 dana posle skidanja pocetne zastite......sve sam blize odluci da se gasim jer potrositi vreme na ovakav server.....nemam reci......
rand ex rs3
greywolf ex rs7
rand rs3
rs1 prosli ne secam se
rs3 24sata
TNT L се распао на крају. Дошло је до неких препирки и прозивања, на крају је бивши вођа Mefisto отишао и повео пола играча у свој нови TNT савез и почели су са нападима на нас који смо одлучили да останемо са Аном (Angel)... након неког времена, сви ми из TNT L смо прешли у овај који се зове TNT LH.
Има свега и свачега.
rs2: The Green Arrow
rsX: Augustus
usX: const.
Meni je zanimljiv server prsti,puca na sve strane. Mnogo lepi ofovi se izbacuju ,svaka cast protivnicima.
Занимљив је, далеко од тога. Увијек неки шпијуни, издаје, фобије играча. Право једно чудо...
rs2: The Green Arrow
rsX: Augustus
usX: const.