Blizi nam se kraj servera, trebalo bi bude gotov u nedelju. I vec je postalo tradicija da se odrzi proslava, okupljanje igraca povodom zavrsetka servera.
Posle intenzivnih dogovora i pregovora, odlucili smo da se okupljanje odrzi u restoranu "Sač" u Zemunu, adresa Rabina Alkalaja 5 http://www.restoransac.rs/ .
Datum odrzavanja je 14.04.2013 sa pocetkom u 15h.
Vlasnici restorana su nasi saigraci sa naloga dodjidedi i mica , tako da imamo lepu ponudu od njih.
moj predlog
Da ne bih ljudima davao cene za grupe jer ih ima koji bi dosli na sat-dva ili ne mogu da piju posto voze mislim da je najpostenije da vam dam cenu klope po osobi i ja uzimam na sebe da tu bude svega, salate, hleba, jagnjetine, teletine, rostilja, pa nek uzima ko sta voli a pice neka svako sebi porucuje, prva tura za sve ide na mene, a posle kako ko hoce
Svu klopu bi izneli na ovalima pa ce ljudi da biraju sta im se jede a ako zatreba dopunjavacemo
klopa je moj problem
Klopa po osobi je oko 900 dinara a onda pice neka svako sebi porucuje.
Svi koji bi dosli neka mi pisu na nalog dodjidedi i ako hoce neka ostave mob, a ja cu onda zvati da potvrdim pa da imamo barem priblizan broj, a mogu i ja njima dati moj mob pa nek se jave kad budu znali da li mogu i hoce doci.
marko tasic-dodjidedi