Da li neko zna sta se desava sa zarobljenom vojskom(zamke), u koliko ih ne puste?Mogu li se preobratiti?![]()
Da li neko zna sta se desava sa zarobljenom vojskom(zamke), u koliko ih ne puste?Mogu li se preobratiti?![]()
Заробљена војска стоји у замкама док је играч чија је војска не ослободи или док их играч код кога су заробљени не пусти!
Jedno pitanje u vezi zarobljenika. Citao sam da kada se posalje deff jedinica u pljacku, da neke poginu prilikom pljacke praznog sela. Poslao sam na selo bez odbrane 10 kopljanika i svi su mrtvi ili su u zamci. kako da budem siguran da li su u zamci ili su poginuli?
http://t4.answers.travian.rs/index.p...=185#go2answer
Ако је војска ословођена успешним нападом, 25% заробљене војске је изгубљено.
U izvestaju ce ti pisati da li je vojska zarobljena ili je poginula. Takodje, u mestu okupljanja mozes videti da li ti stoji odredjen broj vojnika zarobljeno u nekom selu.
saznao sam ovo na tezi nacin kada mi je bio zarobljen deo vojskestvarno pise u izvestaju. samo mi je potpuno nejasno kako 10 kopljanika bez obzira sto su deff jedinice mogu pa izginu u napadu bez ikakve odbrane protivnika. mislim da je to lose uradjeno.
Hvala na odgovoru i sve najbolje![]()
Ko hrani zarobljenike, da li se i dalje hrane iz moje zitnice ili kad su zarobljeni hrani ih onaj koji ih je zarobio ?