aktivan?![]()
aktivan?![]()
Vidi vidi, ima dosta poznatih faca ovde .. a mi se regovali cisto da ubijamo vreme pljackom dok zidamo na rs5 .. mozda i porazmislimo da ostanemo ako bude zanimljive ekipe
Pozz svima
ŠTO JA VOLIM TAJ SEX !| rs5: mali od palube |
| ex org, com, ru, pl, sk, ba, rs: Double Trouble, Fire & Ice, KGB, Massive Attack, Public Enemy, AJKULA, Zalosna Sova |Najgori od sve dece: plašimo vas u mraku, krademo slatkiše, obožavamo kad plačete jer smo vam slomili omiljenu igračku.█║▌│█│║▌║││█║▌│║║█║
® Professional Gaming┌П┐(◣_◢)┌П┐
Nekako HOTna STARA garda HBF-a
Za vas deco Sebastian Vettel
Ovo ovde nisu strofe za ljigave i lose,vec za moje sto se bore DISKRETNE HEROJE,za obicne likove iskrene i dobre,sto ne namecu se mnogo ali nece da se sklone !!!!
Necete boljeg naci od Stojce ( brate moj WARR u srcu ) BEST BOSS EVER !!
Upravo se regovah bzvz.
Je l' mi se čini ili je ovo ona "normalna" verzija?
tc6 CoyoteKG - ++
2nd rs2 - CoyoteKG - PigsNOFF
1st rs1 - CoyoteKG - KG-TEAM / UTD / SRB.AID
1st rs3 - CoyoteKG - FUSION
O des formuloMa da brate, ovo je milina .. divota bre
Igra WU
Al deo ekipe samo tu. Zidamo na rs5, u zavrsinici smo, ap ovde kao malo ubijamo vreme, mada verujem da ce dobar de ekipe da nastavi. Vecina je na +|- - moji duali ljusa i brne, barba, zajcevi, debeloguzi, zajcevka .. ima ljudi a bytime, ksandar i ja smo na +|+ ima tu jos dosta ljudi, samo ih nisam jos sve po'vato .. al potjeracemo se
Eh kad bi se samo vise staih igraca regovalo na ovu divnu verziju pa da opletemo jednu dobru partiju![]()
| ex org, com, ru, pl, sk, ba, rs: Double Trouble, Fire & Ice, KGB, Massive Attack, Public Enemy, AJKULA, Zalosna Sova |Najgori od sve dece: plašimo vas u mraku, krademo slatkiše, obožavamo kad plačete jer smo vam slomili omiljenu igračku.█║▌│█│║▌║││█║▌│║║█║
Ma jok bre Daki, smorrili smo se pa smo se podelilihahahahhaha bytime, ksandar i ja na +|+, moji duali, barba, debeloguzi i svi ostali na +|-
Ravnopravna preraspodela snaga ! hahahahhaha Kad vec nema ko da nam se suprotstavi bar da se igramo medju sobomhahahhaha