i meni istu bio.
i meni istu bio.
rs4 - Gavrilo Princip
Jedna briljantna ideja: Da se licencira Ultimate Survival Serbia> Stranci bi imali zadatak da prezive u Srbiji sa minimalcem od 21.160 RSD mesecno... Sponzor Narodna banka... Hit u najavi...
Додате биографије, али бих молио да у будуће, ако неко жели исту биографију као у прошлој рунди, да ми своју биографију умножи и убаци у одговор.![]()
ja necu vise da budem ucitelj, zle je srece ovaj bio
MESTANIN BR 15:
Seoski svestenik, zivi i radi u crkvi kod bunara u selu. Tajanstven, niko ne zna nista o njemu ili njegovoj porodici, sve sto ima je konj koga cuva u stali iza crkve. Svaki dan drzi molitvu u 7 i 19h. Prica se da je postao svestenik nakon sto je dosao iz rata...
Da se travian server sruši 99% ljudi sa ovog foruma palo bi u tesku depresiju.Ako si u tih 99% stavi ovo u svoj potpis!!:muha:
mene stavi na br. 14...a biografija ista...![]()
rs1 Nazgul
rs4 Nebojsa_SRB
Ajde da zavrsimo i taj ww pa da se razilazimo...
Mrzim noobove koji kradu tudje nickove!!!:angry:
kopirao sam ja
vasilije94
Kladionicar, ovaj mestanin je osvojio dosta para tako sto je varao u pokeru i drugim igrama. Mnogo ljudi ga traze zbog toga pa se zato preselio u novo selo. Ovde takodje pokusava da prevari pijanice koji se skupljaju u seoskoj kafani. Pistolj mu je uvek pri ruci ako postane gusto. "Zaradjene" pare trosi na alkohol i provod.
Um caruje , snaga klade valja! Jaaa hoću da valjam klade kad porasteem!!
biografija mene:
Skoro se doselio u selo, ne prica skoro ni sa kim, ali zahvaljujuci svom misterioznom bogatstvu ima veliki uticaj u selu i stoga je izabran u sabor. O njemu se malo zna. Niko ne zna ni odakle je ni zasto je odabrao bas to malo selo...
CITANJE OVOG POSTA OMOGUCILI SU FORD I HAINEKEN