Bezveze mi je sve to...
Ja sam gledao pre 5-6 godina Nemacki survivor, gde su se svaki dan emitovali snimci koji su snimljeni prethodnog, i gledaoci su glasali ko ce da pobedi a ne kao kod nas...
Bezveze mi je sve to...
Ja sam gledao pre 5-6 godina Nemacki survivor, gde su se svaki dan emitovali snimci koji su snimljeni prethodnog, i gledaoci su glasali ko ce da pobedi a ne kao kod nas...
rs4 - Gavrilo Princip
Jedna briljantna ideja: Da se licencira Ultimate Survival Serbia> Stranci bi imali zadatak da prezive u Srbiji sa minimalcem od 21.160 RSD mesecno... Sponzor Narodna banka... Hit u najavi...
Navijam za Bahandi pleme, a i dobili su nagradu one zachine i lampu![]()
Never Say Never
Ne mogu da verujem da je text mog potpisa isti kao naziv albuma Justina Biebera
Ispale VEsna i NIkolija :(
Never Say Never
Ево сада је постављена и анкета, па изволите изјашњавајте се.![]()
Evo upravo gledam Survajvor na Prvoj.Baš bih voleo da Goca ili Marko osvoje tajni imunitet...
Koji je sastav plemena ?
rs4 - Gavrilo Princip
Jedna briljantna ideja: Da se licencira Ultimate Survival Serbia> Stranci bi imali zadatak da prezive u Srbiji sa minimalcem od 21.160 RSD mesecno... Sponzor Narodna banka... Hit u najavi...
Vratile se Goca u Bahandi a Nikola i Bojana u Kasuko.Nagradu je dobio Bahandi![]()
Never Say Never
ЈОЈ! Не могу да дочекам да видим Књежеву фацу када му кажу да то није прави тајни имунитет! :muha:
FINALE: POBEDNIK "SURVIVORA"
Spektakularna završnica treće sezone rijalitija "Survivor"! Posle 32 dana pakla na Filipinima, u studiju Prve televizije, između četvoro finalista izabran je pobednik. Voditelj Andrej Maričić, koji je obeležio sezonu svojom duhovitošću, osvojio je simpatije Velikog veća i publike iz Srbije, koja je glasala putem SMS-a. Pored titule "jedini preživeli"osvojio je i 50 000 evra.
Finalisti Katarina, Goca, Andrej i Toni okruženi fanovima, prijateljima, članovima porodice i Velikog veća željno su iščekivali da saznaju ime pobednika. Po prvi put, Veće je glasalo u Beogradu za vreme finalne emisije, što je predstavljalo svojevrsno iznenađenje za sve gledaoce. Ali tu nije bio kraj. Usledio je još jedan obrt: finalista sa najmanjim brojem glasova dobio je šansu da e preseli u Veliko veće i glasa za jednog od preostala tri takmičara. Poslednje mesto u Veću zauzela je Goca. Ona je jedina dobila priliku da glasa uživo. Očekivano, njene simpatije osvojila je Katarina, a svoju odluku Gordana je obrazložila rečima: "Ostajem verna ženskom klanu koji nije postojao!"
Andrej je osvojio ukupno osam glasova (uz glas publike iz Srbije, za njega su glasali Aleksandra, Edin, Nikola, Knez, Biljana, Milan i Bojana). Drugoplasiranom Toniju, pripala su četiri glasa (uz region, za repera su glasali Miloš, Marko i Jelena). Na trećem mestu, našla se Katarina koja je dobila Gocin i Vesnin glas.
by http://www.survivor.rs/
lock