Поруку оставио/ла onaaa to ti misliš eh sad...šta bi bilo kad bi bilo... ma ja sam pobedila!!! :laugh: a šta Jovan sad zeza, taman Blade hteo da krene, a i već imamo ekipu za mafiju? što se mene tiče, mogao bi ponovo novi krug :glare: Хммм... па добро онда... ипак ништа од паузе. Сутра ћу отворити тему за пријаву... сада морам да радим домаћи... :(
> Правила игре | Правила форума < T3 одговори | Т3 упутства Т4 одговори | Т4 упутства
Поруку оставио/ла Jovan NS Хммм... па добро онда... ипак ништа од паузе. Сутра ћу отворити тему за пријаву... сада морам да радим домаћи... :(
Never Say Never Ne mogu da verujem da je text mog potpisa isti kao naziv albuma Justina Biebera
Поруку оставио/ла Jovan NS Хммм... па добро онда... ипак ништа од паузе. Сутра ћу отворити тему за пријаву... сада морам да радим домаћи... :( Toooo Jovaneee :clap:
...
Поруку оставио/ла onaaa Toooo Jovaneee :clap: Toooonaaa
Umni rad je fizički neizdrživ. ex rsx: DragonForce [DLZ]aktuelni rsx: Shinigami [Šou Počinje U Ponoć] comx2 2012: FuriousAngel [AoD] Čega se pametan stidi,time se b-dala ponosiPowered by JA Version 7.9.8; Copyright ©2010, Lignja od papira
Поруку оставио/ла Jovan NS Хммм... па добро онда... ипак ништа од паузе. Сутра ћу отворити тему за пријаву... сада морам да радим домаћи... :( to, jovane, ocemo novu rundu
Пријаве за рунду 4: http://forum.travian.rs/showthread.p...418#post326418
Види најтраженије ознаке
Правилник форума